پايان كنفرانس جامع مديريت جامع بحران
امروز روز دوم و پاياني كنفرانس مديريت جامع بحران در سالنهاي مركز همايشهاي دكتر غرضي بيمارستان ميلاد بود. مطالعات موردي جالبي در زمينه هاي گوناگون مرتبط با مديريت بحران ، از تحليل و شناخت خطر گرفته تا آناليز ريسك و مسائل مربوط به آن، مطرح شد. درسهاي آموخته شده از زلزله هاي قبلي فلات ايران - به ويژه مقاله جالبي در مورد مرور مديريت بحران و نحوه بازسازي در زلزله قير كارزين ۲۱/۱/۱۳۵۱ با بزرگاي ۶.۹ از سوي مهندس جواني به نام حقجويي، كه من خيلي خوشم آمد- از كارهاي بسيار لازمي است كه در غالب پروژه هاي پژوهشي و رساله هاي كارشناسي ارشد و دكتري بايد دنبال شود. به هرحال مجددا به مدير اين كنفرانس آقاي مهندس بطهايي بايد خسته نباشيد گفت و براي ايشان در آينده آرزوي سلامتي و توان و انگيزه ادامه راه دارم. به نظرم كار مفيدي است كه اكنون بايد با توسعه و توليد دانش در فكر افزايش كيفيت آن بود. بستر مناسبي براي ارائه بحثهاي تخصصي علمي فراهم شده كه اكنون بايد با توسعه دانش و بالاتر بردن كيفيت ، بحثها به سمت موضوعات تخصصي كاربردي و سطح عالي علمي برود. امروز دبير علمي اولين دوره اين كنفرانس در سال ۱۳۸۴، همكار ارجمند ما در پژوهشگاه، آقاي دكتر عشقي هم در محل كنفرانس حاضر بودند. دبير دومين و سومين دوره آقاي دكتر فلاحي را نديدم، ولي اين دبير علمي اين دوره آقاي دكتر علي عسگري زحمت زيادي كشيدند. به باور من كار بسيار خوبي است كه بايد به صورت انتقال تجربه از دوره اي به دوره بعد صورت گيرد و دبيران علمي دوره هاي مختلف با حضورشان در دوره هاي بعدي ، به شكل گيري يك سنت علمي و يك جامعه تخصصي حول موضوع مديريت بحران كمك كنند. كاري كه امروز آقاي دكتز عضشقي به خوبي انجام دادند.
اين كنفرانس پس فردا يك دنباله در شهر مشهد خواهد داشت و براي اولين بار يك بخش شهرستان هم پيدا خواهد كرد. اين هم ابتكار جالبي است كه اميدوارم مداوم شود.
اين كنفرانس پس فردا يك دنباله در شهر مشهد خواهد داشت و براي اولين بار يك بخش شهرستان هم پيدا خواهد كرد. اين هم ابتكار جالبي است كه اميدوارم مداوم شود.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home